سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مردان خدا
 
انان را که از مرگ می ترسند از کربلا میرانند

راز موفقیت هیئت سوری در این نشست این بود که دستاودهای میدانی، پایداری ملی، ارزش های ملی و دستورات رئیس جمهور این کشور را با خود داشت.

به گزارش مشرق، پرده های فصل اول سناریوی ژنو 2 فرو افتاد تا طرف ها خود را برای پرده دوم این نمایش آماده کنند، این فاصله برای این است که آمریکا بتواند برخی از نماینده های خود و دکورها را تغییر دهد تا برخی دیگر از عناصر میدان یعنی گروهک های تروریستی که در خوردن گوشت بدن انسان ها تبهر دارند، به میدان آورد و بعد از حمایت از تروریسم و پاداش دادن به وی به جای مبارزه با تروریسم اندکی زمان به آنها بدهد. 

روزنامه تشرین نوشت: این اقدام برای تاثیر گذاشتن بر پایداری اسطوره ای سوری ها انجام شده است، آن هم در شرایطی که بادها در کنفرانس ژنو 2 به نفع جریان وهابیت نوزیده و فصل اول این سناریو با عنوان بالا بردن پرچم ارزش های ملی سوریه به  پایان رسید و نماینده این کشور موفق شد بر حق آن در بازگرداندن اراضی اشغالی خود واز بین بردن انواع خشونت ها و تعصبات و افراط گرایی ها و تکفیر و تروریسم تاکید نماید.





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

نماینده مجلس شورای عربستان، اذعان کرد که مبلغان سعودی، مردم را برای جنگ در سوریه تحریک می کنند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
العالم: "عیسی الغیث" به همراه هیأتی از نمایندگان مجلس شورای سعودی، با یکی از کسانی که هنگام خروج از عربستان به هدف شرکت در جنگ در سوریه دستگیر شده بود، دیدار کرد.

به گفته "الغیث" این فرد اعتراف کرد که سخنان سه تن از مبلغان وی را به اتخاذ این تصمیم برانگیخته است.

الغیث، بدون آن که نامی از آن مبلغان ببرد، ادعا کرد که این مبلغان عضو هیأت رسمی شیوخ وهابی عربستان نیستند.

نماینده مجلس عربستان تاکید کرد که به جای مبارزانی که به سوریه می روند، عاملان تحریک آن ها باید پشت میله های زندان باشند.

این نخستین بار است که هیأتی از نمایندگان مجلس شورای عربستان به زندان های این کشور می روند و با طیف خاصی از زندانیان دیدار می کنند.

به نظر می رسد این دیدار، تنها نمایشی تبلیغاتی جهت جلب تایید نهادها و سازمان های بین المللی و مردم عربستان در خصوص قانون جدید مبارزه با تروریسم و حمایت از آن باشد.

این قانون که به تازگی به تصویب پادشاه عربستان رسیده است، با انتقاد گسترده در عرصه داخلی و خارجی مواجه شد و ناظران بین المللی، آن را قانونی قابل تاویل دانستند که می تواند زمینه ساز سلب هرگونه آزادی های فردی به ویژه در زمینه آزادی بیان و اعتراض شود. به صورتیکه نهادهای امنیتی سعودی با استناد به این قانون به راحتی می توانند معترضان و مخالفان داخلی را با اتهامات تروریستی بازداشت کنند و بدون محاکمه به زندان بیندازند.

رژیم عربستان سعودی به عنوان یکی از حامیان اصلی گروه های مسلح و تروریستی در منطقه و به ویژه سوریه شناخته می شود.





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

خبرگزاری آریا-طالبان پاکستان 23 عضو ربوده شده پلیس مرزی را اعدام کرد.

 

خبرگزاری آریا- طالبان پاکستان 23 عضو ربوده شده پلیس مرزی را اعدام کرد.    
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، گروهی از طالبان پاکستان یکشنبه شب از اعدام 23 عضو نیروهای امنیتی که سال 2010 در منطقه قبیله‌ای مهمند (شمال غرب) ربوده شده بودند، خبر داد.
رسانه‌های محلی پاکستان اعلام کردند عمر خالد خراسانی، سرکرده گروه تحریک طالبان که مقر آن در مهمند است در فیلمی ویدئویی و پیامی کتبی مسئولیت کشتن 23 عضو پلیس مرزی را برعهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از اسلام‌آباد، خراسانی در این فیلم ویدئویی اعلام کرد: « ما این افراد را به انتقام کشتار اعضای خود در زندان‌های دولت کشتیم. این پیامی به دولت است برای این که کشتار فراقضایی فعالان ما را متوقف کند».
این 23 نفر یکشنبه در مکانی ناشناس در مهمند به قتل رسیدند.
فعالان طالبان 23 عضو پلیس مرزی را که یک نیروی شبه‌نظامی دولتی است، 14 ژوئن 2010 در حمله به یک ایست بازرسی در شونگاری در مهمند ربوده بودند.
بنا بر اعلام رسانه‌های محلی، کشتن این افراد توسط گروه تحریک طالبان نشان می دهد این گروه با مذاکرات صلحی که با دولت آغاز شده است، موافق نیست.
دولت پاکستان هنوز به اظهارات سرکرده گروه تحریک طالبان واکنش نشان نداده است.






http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

آمریکا که در بین کشورهای جهان اسلام به دلیل دخالت در امور این کشورها پایگاه خود را از دست داده است، برای تطهیر خود ?جان کری? وزیر خارجه اش را روز یکشنبه به مسجدی در اندونزی فرستاد.

خبرگزاری ایرنا: آمریکا که در بین کشورهای جهان اسلام به دلیل دخالت در امور این کشورها پایگاه خود را از دست داده است، برای تطهیر خود ?جان کری? وزیر خارجه اش را روز یکشنبه به مسجدی در اندونزی فرستاد.

 ?جان کری? که در سفری دو روزه به جاکارتا رفته بود در مسجد استقلال پایتحت اندونزی حضور یافت و رسانه های غربی تلاش کردند گزارش های تصویری از این بازدید به جهان مخابره کنند.

باراک اوباما رییس جمهور آمریکا نیز سال 2010 از این مسجد در جاکارتا دیدن کرد.

آمریکا که به طور مستقیم در بسیاری از کشورهای اسلامی دخالت نظامی کرده پایگاه خود را در بین این کشورها از دست داده است و ?باراک اوباما? تلاش دارد در حرکت های تبلیغی چهره واشنگتن را در بین مسلمانان اصلاح کند.


دولت اوباما تلاش دارد روابط واشنگتن با جهان اسلام را که به دلیل حمله به عراق، افغانستان ، دخالت در امور ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی به سردی گرائیده، در ظاهر ترمیم کند.

?جان کری? در این چارچوب هنگام ورود به این مسجد اندونزی کفش های خود را از پای در آورد و به همراه شیخ حاج علی مصطفی یعقوب از روحانیون برجسته اندونزی از مسجد استقلال دیدن کرد.

وی در این حرکت تلاش کرد به تقلید از مسلمانان به زبان عربی به افراد حاضر در مسجد سلام کند.

وزیر خارجه آمریکا در دفتر یادبود مسجد نوشت که همه به خدا ایمان داریم، به خداوند عشق می ورزیم و یک پروردگار را می پرستیم.

آمریکا به دلیل شرایط اندونزی که بیشترین مسلمانان را در خود جای داده است به این کشور به عنوان یک پل می نگرد.

دولت اندونزی سال 1975 برای ساخت یک مسجد ملی اقدام کرد و مسجد استقلال را بنا نمود. این مسجد گنجایش 120 هزار نفر را در یک زمان دارد.

بر روی شبستان اصلی این مسجد یک گنبد با قطر 45 متر قرار گرفته که توسط 12 ستون نگهداشته شده است.





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

توسعه مناسبات با کشورهای همسایه به خصوص در حوزه خلیج فارس سیاست اصولی ایران است و دولت تدبیر و امید با نگاه دوستی و برادری اهتمام و توجه جدی به گسترش همکاری ها با قطر دارد.معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در دیدار با معاون وزیر امور خارجه قطر درباره مسائل دوجانبه، تحولات منطقه و اوضاع ..

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در دیدار با معاون وزیر امور خارجه قطر درباره مسائل دوجانبه، تحولات منطقه و اوضاع خاورمیانه گفتگو و تبادل نظر کرده و تأکید کرد توسعه مناسبات با کشورهای حوزه خلیج فارس سیاست اصولی ایران است.

به گزارش تسنیم به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، « حسین امیرعبداللهیان » معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در دوحه با «محمد بن عبدالله الرمیحی» معاون وزیر امور خارجه قطر دیدار و درباره مسائل دوجانبه، تحولات منطقه و اوضاع خاورمیانه گفتگو و تبادل نظر کرد.

عبداللهیان در این ملاقات با اشاره به شرایط حساس منطقه تاکید کرد: توسعه مناسبات با کشورهای همسایه به خصوص در حوزه خلیج فارس سیاست اصولی ایران است و دولت تدبیر و امید با نگاه دوستی و برادری اهتمام و توجه جدی به گسترش همکاری ها با قطر دارد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران و قطر ظرفیت ها و زمینه های فراوانی برای گسترش و تحکیم مناسبات دو جانبه دارند و قطعا تجربیات گذشته فصل جدیدی را بین دو کشور در آینده نزدیک رقم خواهد زد.

امیرعبداللهیان خاطر نشان کرد: ایران بدون هیچ گونه محدودیتی آماده توسعه همکاری های سیاسی و اقتصادی با قطر است و اراده مقامات عالی دو کشور برای تقویت روابط، نقطه برجسته مناسبات فیمابین طی سال های گذشته تاکنون بوده است.

وی همچنین بر ضرورت همکاری و تعامل بین کشورهای منطقه در ارتباط با تحولات مهم منطقه و عزم و اراده ایران بر گسترش همکاری و رایزنی مستمر با کشورهای منطقه تاکید کرد.

در این دیدار طرفین همچنین در خصوص اوضاع فلسطین ، مصر، یمن و بحرین گفتگو و تبادل نظر کرده و «گفتگو و توسل به راه حل سیاسی» را به عنوان بهترین راه عبور از شرایط حساس منطقه مورد تاکید قرار دادند.

محمد بن عبدالله الرمیحی معاون وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار بر گسترش و تقویت هرچه بیشتر روابط دوجانبه بین تهران و دوحه تاکید کرد و از شروع دور جدید رایزنی های منطقه ای ایران و قطر استقبال نمود.

وی تاکید کرد: قطر همواره به گسترش روابط با همسایگانش به خصوص ایران اهتمام دارد و خواهان ایرانی پیشرفته، توسعه یافته و با ثبات است.

الرمیحی همچنین به نقش و مسئولیت مهم کشورهای بزرگ منطقه مثل ایران و ترکیه در برقراری و تثبیت صلح و ثبات در منطقه اشاره کرد و افزود : دوحه از توافق اخیر بین جمهوری اسلامی ایران با گروه 1+5 و حق کشورها در استفاده از فن آوری صلح آمیز هسته ای حمایت می کند.





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

وزیر سپاه زمان جنگ در همایش بهمن جاویدان گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز در بخشی از صنایع نظامی با آمریکا برابر و از روسیه جلوتر است و از نظر دفاعی صد در صد خودکفا است.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران،محسن رفیق دوست در همایش بهمن جاویدان که بعد از ظهر امروز (یکشنبه) در فرهنگسرای بهمن با حضور دبیر کل و قائم مقام حزب موتلفه اسلامی برگزار شد، در ابتدا با معرفی خود اظهار داشت: 51 سال پیش در بازار شاگرداسدالله بادامچیان بودم و در هیات موتلفه عضو حلقه ای بودم که استادش بادامچیان بود.  
 
وی با اشاره به حضور محمدجواد ظریف در اجلاس مونیخ اضافه کرد: وزیر خارجه آمریکا تصمیم می گیرد با وزیر خارجه ما ملاقات کند. کری پشت در اتاق وزیر خارجه ما درخواست ملاقات می کند و این ملاقات انجام می شود، این برای هیچ وزیری غیر از وزیر امور خارجه ایران نمی توانست اتفاق بیافتد.  
 
وزیر سپاه زمان جنگ با ذکر خاطره ای از دوران انقلاب ادامه داد: در آن مسابقه ایران برگزار می شد و به ما دستور دادند که این مسابقه را برهم بزنیم و پس از بر هم زدن آن ما را به بازجویی بردند.  
 
رفیق دوست با اشاره به خاطره ای دیگر از زمان انقلاب اظهار داشت: پرونده ای از لبنان آمده، که در آن به سفیر آمریکا حمله شده بود؛ آنها به من مشکوک شدند و برای بازجویی مرا به مستشاری آمریکا بردند.  
 
وی افزود: یاد این خاطره من را به خجالت می اندازد، زمانی که به اتاق بازجویی رفتم سرتیپی ایرانی به عنوان مترجم و سرگردی آمریکایی حضور داشتند. این سرگرد از من سوال می کرد و هر دفعه که سرتیپ گفته های من را ترجمه می کرد از جای خود بلند می شد این حرکت او مرا عصبانی می کرد که چرا سرتیپ مقابل سرگرد بلند می شود.  
 
وزیر سپاه زمان جنگ ادامه داد: رو به سرتیپ کردم و گفتم خفتی که امروز جلوی این سرگرد انجام دادیم برای دلیل مبارزه من کافی بود حال می بینیم امروز وزیر خارجه آمریکا با خفت به دیدار وزیر خارجه کشورمان می آید لذا این عظمت را شما ملت با امامتان خلق کردید. 
 
رفیق دوست با ذکر خاطره ای از دوران جنگ گفت: در کرمانشاه عملیاتی طراحی کرده بودیم و 6 لشگر در آنجا متمرکز بود و مشخص بود که عملیات کاملا لو رفته است طرحی هم در جنوب کشور داشتیم به ما گفتند که باید ظرف کمتر از 15 روز این 6 لشگر را از کرمانشاه به اهواز بیاورید تا عملیات انجام شود. 

وی ادامه داد: به نخست وزیر وقت گفتم ما بیش از هزار کمر شکن و تریلی می خواهیم او گفت توانش در دولت نیست بنابراین خدمت امام (ره) شرفیاب شدم و به ایشان قضیه را گفتم امام به بنده گفتند چه کسی مسئول این کار است و من گفتم دادستانی امام به احمد آقا گفتند که اجازه دهید زمانی که به دادستانی گفتیم در جواب ما گفت این اموال مردم است کار من نیست بروید خدمت امام. 
 
وزیر سپاه زمان جنگ اضافه کرد: خدمت امام رفتیم ایشان در حال وضو بود که گفتند چه شد و من ماجرا را برایشان تعریف کردم و گفتم خودتان اجازه دهید امام نیز به من گفت به 4 شرط این اجازه را به تو می دهم. 
 
رفیق دوست گفت: 4 شرط امام این بود یک به اندازه نیازت اتومبیل ها را بگیری اگر خسارت دیدند پولشان را بدهید سه بیش از حد معمول به آنها کرایه دهید و 4 با راننده ها به زور رفتار نکنید. 
 
وی با ذکر خاطره ای از ملاقات خود با حضرت امام اظهارداشت: روزی با 15 نفر از تحصیل کرده ها خدمت امام (ره) رفتم و به ایشان گفتم من به یک مطلبی رسیدم و آن اینکه اگر مغزهای دائم الخمر و ناصالح آمریکایی ها و اروپایی ها می توانند کاری انجام دهند این نماز شب خوان های ما بهتر از آنها می توانند حتی می توانند موشک بسازند امام فرمود حرف تو برای من بسیار مطلوب تر از اقدامات آنها است اگر بخواهیم می توانیم. 
 
وزیر سپاه زمان جنگ تاکید کرد: امروز در بخشی از صنایع نظامی با آمریکا برابر و از روسیه جلوتریم، ایران از نظر دفاعی صد در صد خودکفا است. 
 
رفیق دوست با ذکر خاطره ای دیگر از امام (ره) ادامه داد: زمانی که می خواستم خدمت امام شرفیاب شوم در طول مسیر پیرمردی از ارس باران با پسر 11 ساله اش برای دیدار با امام آمده بود و برای ایشان بادام آورده بود پس از ملاقات من سه شخصیت بزرگ از جمله آیت الله محلاتی ، انواری و موحدی کرمانی یعنی نماینده امام در سپاه، شهرداری و ژاندارمری. 
 
وی افزود: زمانی که وارد اتاق امام شدم امام گفت بعد از حاج محسن دیگر خسته ام بگویید روز دیگری بیایند همانجا به امام (ره) گفتم آقا ببخشید پیرمردی از ارس باران با پسر 11 ساله اش برای دیدار شما آمده است امام حرف من را قطع کرد و گفت بگویید پیرمرد بیاید می خواهم بگویم این مرد چقدر عظمت دارد خدا را شکرمی کنیم در حکومتی زندگی می کنیم که رهبر اولی آن امام خمینی بود. 
 
وزیر سپاه زمان جنگ با ذکر خاطره ای از مقام معظم رهبری اظهار داشت: حسینیه امام خمینی (ره) را بنده در مدت 60 روز با پول مردم ساختم، وضع خوبی نداشت و هر دفعه به من می گفتند حاج محسن گوسفندی بکش، ما گوسفند را قربانی و درب منزل آقا بردیم و روز بعد نیز یک قربانی دیگر را به منزل ایشان برده که در این لحظه مقام معظم رهبری به ما فرمودند؛ "شما ماموریت دارید زندگی من را عوض کنید؟ من زندگی ام با کوپن اداره می شود و تا به حال بیشتر از کوپن جنسی نخریدم.  
 
رفیق دوست ادامه داد: زمانی برای مقام معظم رهبری یخچال سای بای سایت خریدم که آقا به بنده گفتند، این دومین بار است که شما این کار را انجام می دهید، من پولی را که این یخچال را پر کند ندارم، یخچالی ایرانی بیاور.  
 
وی بیان داشت: در آن زمان حضرت آقا بخشی از دارایی زمان ازدواجش را به من داد که من آن را فروختم تا خرج زندگی اش شود.  
 
وزیر سپاه زمان جنگ گفت: حضرت آقا 50 هزار تومان پول به من داد و گفتند من و خانم ام آب زیاد مصرف می کنیم که در واقع بیشتر از حق مان است بنابراین 50 هزار تومان بیشتر از حق مان بردارید چرا که بیشتر از حق مان مصرف کردیم.  
 
رفیق دوست خاطرنشان کرد: کجای دنیا سراغ دارید که یک نفر همه ثروت در اختیارش بوده و این میزان زاهد باشد و مراقبت کند، حضرت آقا با نذوراتی که مردم به ایشان می دهند بسیاری از خانواده ها را اداره می کند.  
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: انشاءالله همیشه شاکر باشیم، ما نسل اولی ها امانت را به نسل دوم و سوم دادیم و آنها بایستی پاسداری کنند تا امام زمان ظهور کند.  
 منبع خبر خوان





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

تصاویر/ راهپیمایی 22 بهمن در تهران -2















http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

هفته‌نامه «ساندی‌تایمز» امروز به نقل از مقامات امنیتی انگلیس از بازگشت صدها تبعه این کشور بعد از جنگ در سوریه خبر داده و نوشته است ورود به این افراد به انگلیس سرویس‌های امنیتی این کشور را به حالت آماده‌باش درآورده است.

مقامات ارشد سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس می‌گویند حدود 250 نفر از اتباع «تندرو» این کشور که برای حضور در جنگ سوریه به آن کشور سفر کرده بودند، حالا به انگلیس بازگشته و ممکن است دست به عملیات‌های تروریستی بزنند.

این آمار حدود 5 برابر بیشتر از آن چیزی است که پیش از این تصور می‌شود و همین امر مایه نگرانی سرویس‌های امنیتی انگلیس شده است.

به نوشته ساندی‌تایمز، ام‌آی5 (سرویس امنیت داخلی) و پلیس پیش از این در فصل پاییز طرح گروهی از این «بازگشته‌ها» از سوریه را شناسایی کرده و از اجرای آن جلوگیری کرده‌اند. این افراد قصد داشته‌اند که در محل‌های شلوغ لندن به تیراندازی کور اقدام کنند.

250 نفری که از سوریه به انگلیس بازگشته‌اند و برخی از آن‌ها سابقه جنگیدن در افغانستان و پاکستان را هم دارند، اکنون به عنوان مظنون عملیات تروریستی به شمار می‌آیند و از سوی سرویس‌های اطلاعاتی به دقت تحت نظر قرار دارند.

آمارهایی که پیش از این منتشر شده نشان می‌دهد که تاکنون حدود 400 تبعه انگلیس برای حضور در جنگ سوریه به این کشور سفر کرده‌اند.

لغو تابعیت و بازداشت به هنگام ورود به کشور از جمله اقداماتی است که پیشتر گزارش شده بود انگلیس برای مقابله با اتباع تندرو بازگشته از سوریه انجام می‌دهد.

منبع: فارس





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

مقامات عربستان و مسئولان نظارت بر مسجد اعظم مکه به دلیل منع زنان از ورود به کتابخانه جامع آن مورد انتقاد قرار گرفتند.

یک زن کارشناس اجتماعی دولت عربستان سعودی می‌گوید: «زمانی که به دیدن بزرگ‌ترین مسجد جهان رفته و دریافته که نمی‌تواند وارد کتابخانه شود، به شدت متعجب و شوکه شده است.»

مودی الزهرانی، روانشناس نظارت بر طرح‌های حمایت اجتماعی در وزارت امور اجتماعی عربستان می‌گوید: «من فردای آن روز به مسجد اعظم رفتم. زمانی که در جستجوی مکانی برای نشستن بودم، تابلوی «کتابخانه» توجه مرا به خود جلب کرد. من تا زمانی که آن تابلو را دیدم، نمی‌دانستم که در مسجد اعظم کتابخانه وجود دارد. خوشحال شدم. فکر کردم می‌توانم به آنجا سری بزنم. از این رو فوراً به کتابخانه رفتم که در طبقه دوم قرار داشت و آنجا متوجه شدم که زنان حق ورود به کتابخانه را ندارند. سردر بزرگی با عبارت «ورود زنان ممنوع است» در آنجا بود. من واقعا شوکه شدم.»

زهرانی می‌گوید برای وی قابل درک نبود که چرا ریاست دو مسجد مقدس عربستان چنین تابلویی را در مسجد اعظم قرار داده است؛ و از سوی دیگر اینکه چرا مردان اجازه داشتند به آنجا بروند و به منابع غنی کتابخانه دسترسی داشته باشند. این واقعا ناامید کننده است که زائران زن، به ویژه آنهایی که از سایر کشورها به آنجا سفر می‌کنند، مجاز به دیدن این مکان مهم نیستند. این می‌تواند خاطره‌ای خوب از مکه برای آنها باشد.

مسجد اعظم باید تنها مکانی باشد که بازدیدکنندگان، چه زنان و چه مردان، احساس نکنند که مورد تبعیض واقع شده‌اند. باید با انسان‌ها به طور یکسان برخورد شود. چرا که زنان و مردان مسلمان از هر رنگ و نژادی در هر زمانی از شبانه‌روز در کنار هم به طواف کعبه می‌پردازند.


منبع: دخت ایران






http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani

به خاطر حساسیت اوضاع، روزهاى نوزدهم تا بیست‌ودوم بهمن ماه سال 57 را به اتفاق افراد دیگر در منطقه‌ى کارگرى غرب تهران گذراندیم؛ حتّى خبر پیروزی‌ انقلاب را از طریق رادیو در همان‌جا شنیدیم. واقعاً نمى‌دانستیم چه اتفاقى خواهد افتاد. در آن روزها خداى متعال دستمان را گرفت و ما را در جایى که باید باشیم، برد. (ببانات در مراسم بیعت هزاران نفر از نمایندگان کارگران سراسر کشور 1368/04/05) 

 

*اول انقلاب عده‌ای درصدد اخلال میان کارگران بودند 

جبهه‌ى کار و تولید نیز همین تحرک را داشت. در ابتداى پیروزى انقلاب، وقتى همه سرگرم کارهاى حاد انقلاب بودند و مثل پروانه دور شمع وجود امام عزیز مى‌گشتند، در گوشه و کنار کشور، عده‌یى ضدانقلاب و ضد اسلام، درصدد اخلال در کارخانه‌ها و تشکل منسجم کارگران برآمده بودند. این شبکه‌هاى جاسوسى، مارکسیست‌هاى امریکایى (!) نام داشتند؛ که براى شناخت آنها، هیچ اسمى بهتر از این اصطلاح نبود. این گروه، هرچند ظاهراً چپ عمل مى‌کردند، اما باطناً وابسته به استکبار امریکا بودند. تمام همت آنها این بود که نظام و انسجام انقلاب اسلامى را به هم زنند و از طریق سازماندهى و برنامه‌ریزى نیروهایشان، در کارخانه‌ها اخلال کنند. هیچ‌کس نمى‌تواند بگوید که ما در آن زمان کاملاً متوجه نقشه‌هاى آنان شده بودیم. (یبانات در مراسم بیعت هزاران نفر از نمایندگان کارگران سراسر کشور 1368/04/05) 

*ایجاد امید در دل مردم 

در همین محیط - محیط ملکوتى و مقدّس - آنچنان سیطره‌ى ظالمانه‌ى حکومت طاغوت، شدید بود که در زیر سایه‌ى على‌بن‌موسى‌الرضا[علیه‌السّلام] کسى جرأت نمى‌کرد از آرمان ائمّه‌ى معصومین و از جهتگیرى على‌بن‌موسى‌الرضا [علیه‌السّلام] [سخن بگوید] مسجد گوهرشاد، این صحنین شریفین، این حرم مطهّر، این دستگاه آستانه پایگاهى بود براى دشمنان اسلام و دشمنان على‌بن‌موسى‌الرضا. در آن شبِ عاشوراى تاریخى در سال 1357 که مردم ما بعد از راهپیمایى و اعلام برائت از، طاغوت و پیروان طاغوت در این صحن بزرگ - صحن انقلاب - اجتماع کردند، بنده در اجتماع عظیم مردم در آن شب خطاب به على‌بن‌موسى‌الرضا [علیه‌السّلام] از این بزرگوار عذرخواهى کردم؛ گفتم من به‌عنوان یکى از افراد این شهر از شما معذرت مى‌خواهم اى على‌بن‌موسى‌الرضا که در زمان ما در مقابل بارگاه مقدّس تو، دشمنان تو بر منبرها بالا رفته‌اند و معارف ضدّ اسلامى و ضدّ ولایت و ضدّ جهتگیرى انبیاء را بر زبان آورده‌اند و ذهنها و دلها را گمراه و مأیوس کرده‌اند. آنچنان فضا گرفته بود در دوران اختناق، که هیچ امیدى در دلها نبود و کسانى که حرکت مى‌کردند اگرچه امید قطعى به صدق وعده‌ى الهى داشتند، اما هیچ یک از ظواهر نشان نمى‌داد و این امید را نمى‌بخشید که بتوانند اینها یک حرکت اساسى را انجام بدهند. اول کسى و بهترین و بزرگترین کسى که امید را در دلهاى این مردم بوجود آورد و نور امید را تابان و مشتعل کرد، امام عزیز و بزرگوار ما [بود]. در عین شدّت فشار و اختناق مردم را، به آینده‌ى روشن دعوت مى‌کرد. و من فراموش نمى‌کنم آن کلماتى را که از زبان امام عزیزمان خارج شد؛ در آن روزى که دژخیمان طاغوت حمله کردند به مدرسه‌ى فیضیه و فضا را پر کردند از خشونت قساوت‌آمیز و ددمنشانه‌ى خودشان، همه‌ى دلها لرزان و خالى از امید و مردّد، در یک جملات کوتاهى در ظرف چند دقیقه امام عزیزمان صحبتهایى کردند که دلها برافروخته شد از نور امید. نقش امید در گذشته‌ى انقلاب یک نقش انکارناپذیر است. علیرغم آن فشار و اختناق سیاه و شدید، آن کسانى که با معارف قرآنى آشنا بودند، آن کسانى که وعده‌ى الهى را به نصرت مؤمنین و مستضعفین و مبارزین و صابرین مى‌دانستند، اینها سعى کردند دلها را پر از امید کنند و حرکت را ادامه بدهند و پیشواى این حرکت شخص امام بزرگوار و عزیز ما بود که دائماً با پیام خود و سخن خود و تعلیم حکمت‌آمیز خود دلها را با امید و با رجاءِ به لطفِ پروردگار محکم و استوار مى‌کرد. در آن اختناق شدید این حرکت پانزده سال ادامه پیدا کرد. (سخنرانی در اجتماع مردم مشهد 1368/01/03)

 

 

*امیدواری ناشی از ایمان در همه‌ی مراحل 

 هیچ وقت امید امام تا قبل از پیروزى انقلاب، و حتّى قبل از این سالهاى آخر که اقبال مردم و توجه مردم به مبارزه زیاد شده بود، در آن سالهاى اختناق، کاستى نگرفت؛ همیشه به آینده امیدوار بود. این امید ناشى از ایمان است. همه‌ى این خصوصیاتى که من عرض مى‌کنم، ناشى از ایمان است. ناشى از یک ایمان عمیق و قوى. یکی همین امیدوارى است. من یادم نمى‌رود در روز دوم فروردین که همان روز حادثه‌ى فیضیه بود، بعد از آن‌که در مدرسه‌ى فیضیه آن حادثه‌ى فجیع انجام گرفت، که طلبه‌ها را زدند و نابود کردند، ما در مدرسه‌ى فیضیه نبودیم، گفتیم برویم ببینیم چه خبر است. عدّه‌‌‌ی معدودی که از مدرسه فیضیه توانسته بودند فرار کنند، جلوى ما را گرفتند و گفتند نخیر، باید برگردید، مدرسه‌ى فیضیه کشتارگاه است، دارند از بین مى‌برند، از طلّاب و رفقاى خودمان بودند، ما مجبور شدیم از نیمه‌ى راه برگردیم از نیمه‌ى راه، مدرسه فیضیه نرفتیم، گفتیم کجا برویم. گفتیم برویم منزل امام. حالا آن تصویر وضع خیابانها و کوچه‌ها چه‌جورى بود در آن لحظه، چیز عجیبى است؛ از ذهن من هیچ وقت خاطره‌ى آن روز زدوده نشده، که نمى‌خواهم حالا این جزئیات را بگویم، بالأخره آمدیم منزل حضرت امام، حدود غروب بود ایشان آماده شدند براى نماز و نماز جماعت را در حیات منزلشان اقامه کردند، یک عده‌اى از طلبه‌ها آن‌جا بودند مى‌خواستند در خانه را ببندند فکر مى‌کردند که ممکن است مزدورها به منزل ایشان حمله کنند، ایشان گفتند که نه باید در خانه باز باشد. همه مضطرب بودند، خود من فراموش نمى‌کنم در نهایت اضطراب بودم. ایشان با خیال راحت با آرامش کامل با یک طمأنینه‌ى شگفت‌آور نماز مغرب و عشا را خواندند، بعد رفتند در یک اتاقى از اتاقهاى همان منزلى که، در آن اقامه‌ی جماعت شده بود، ما هم همه رفتیم به طرف آن اتاق،... این جمع طلّاب ترسیده‌ى از یک حادثه‌ى بى‌سابقه، سابقه نداشت، اینجور بریزند جلّادانه به قصد کشت طلبه‌ها را بزنند و روشن شده بود که دستگاه تصمیم دارد که همه‌ى طلبه‌ها را نابود کند و آن شب ممکن بود به همه‌ى این خانه‌هاى شناخته شده و مدارس معروف و شناخته شده بریزند، طلاب را از بین ببرند،نابود کنند، تارو مار کنند. اینجور فهمیده شده بود. آن جمع همه مضطرب و ناراحت ترسیده، امام ده دقیقه یا یک ربع، بیست دقیقه صحبت کردند، تمام این اضطرابها تبدیل شد به آرامش و اطمینان، از جمله‌ى حرفهایى که من یادم است، تو گوشم است، که آن روز ایشان گفتند؛ همین بود گفتند اینها مى‌روند شما مى‌مانید، ایستادگى کنید، اینها باطلند. (در افتتاحیه کنگره‌ی بزرگداشت 15 خرداد 1368/03/12)

 

*امام چه زمانى به فکر ایجاد حکومت اسلامى افتاد؟

ما مبارزه‌ى خود را براى اسلام و خدا شروع کردیم و قصد قدرت‌طلبى و قبضه کردن حکومت را هم نداشتیم. چندین بار از امام عزیزمان(اعلى‌اللَّه کلمته) پرسیده بودم که شما از چه زمانى به فکر ایجاد حکومت اسلامى افتادید، و آیا قبل از آن چنین تصمیمى داشتید؟ (این پرسش به خاطر آن بود که در سال 1347، درسهاى «ولایت فقیه» ایشان در نجف شروع شده بود و 48 نوار از آن درسها نیز به ایران آمده بود). ایشان گفتند: درست یادم نیست که از چه تاریخى مسأله‌ى حکومت برایمان مطرح شد؛ اما از اول به فکر بودیم ببینیم چه چیزى تکلیف ماست، به همان عمل کنیم؛ و آنچه که پیش آمد، به خواست خداوند متعال بود. ( سخنرانى در مراسم بیعت مدرّسان، فضلا و طلاب حوزه‌ى علمیه‌ى مشهد، به همراه نماینده‌ى ولىّ‌فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوى 20/4/68)

 

*بعد از انقلاب شما، مردم ما با افتخار اسم اسلامى خود را مى‌گویند

یک نفر مسلمان از کشورى بزرگ که مسلمین در آن در اقلیت قرار دارند، به من مى‌گفت: قبل از انقلاب اسلامى، مسلمان بودن خود را هرگز اظهار نمى‌کردیم . 
طبق فرهنگ آن کشور، همه اسم محلى داشتند، و هرچند خانواده‌هاى مسلمان روى بچه‌هاى خود اسم اسلامى مى‌گذاشتند، اما جرأت نمى‌کردند آن اسم را اظهار کنند و از بیان آن خجالت مى‌کشیدند! اما بعد از انقلاب شما، مردم ما با افتخار اسم اسلامى خود را مى‌گویند، و اگر از آنها بپرسند که شما چه کسى هستید، اول آن اسم اسلامى را با افتخار بر زبان مى‌آورند. (خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران 23/4/68)

 

* پیام امام خمینی(ره) زودتر از ما به هندوستان رسیده بود

در اوایل انقلاب، من خودم به هند رفتم و تقریباً به مراکز فرهنگی، سیاسی این کشور سر زدم. هر جا که پا گذاشتم، دیدم که انقلاب و امام پیش از ما آنجاست! ما که رفتیم، مردم ما را تحویل گرفتند؛ چون نماینده‌ی این کانون بودیم؛ نه این که ما به آنجا برویم و مردمی بی‌خبر باشند، آن وقت ما بگوییم چنین حادثه‌ای اتفاق افتاده است. هنوز هم همین طور است. شما در این کشورهایی که نمایندگی نداریم، برای بار اول که وارد می‌شوید، اگر توفیق پیدا کنید که خودتان را به محافل مردمی برسانید، اگر به محافل دانشجویی و روشنفکری و محافل انسانهای متعهد و دلسوز مخلص بروید، می‌بینید که این پیام قبل از شما به آن جا رفته است. من در سفرهایی که در دوره‌های مختلف به جاهای گوناگون داشتم، بلااستثنا در همه‌ی کشورها ـ اعم از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، حتی کشورهای کمونیستی ـ این را دیدم. (سخنرانى در دیدار نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور، 3/2/1370)

 

*توصیه‌ی امام در بستر بیماری

بهار سال 1365 را - روزى که امام(ره) در بستر بیمارى بودند - فراموش نمى‌کنم. ایشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقریباً ده، پانزده روزى در بستر بیمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا به من تلفن کردند و گفتند سریعاً به آن‌جا بیایید؛ فهمیدم که براى امام(ره) مسأله‌یى رخ داده است. سریعاً حرکت کردم و پس از چند ساعت طى مسیر، خود را به تهران رساندم. اولین نفر از مسؤولان کشور بودم که شاید حدود ده ساعت پس از بروز حادثه، بالاى سر ایشان حاضر شدم. در آن وقت برادر عزیزمان جناب آقاى هاشمى در جبهه بودند و هیچ‌کس دیگر هم از این قضیه مطلع نبود. 
روزهاى نگران‌کننده و سختى را گذراندیم. خدمت امام(ره) رفتم و هنگامى که نزدیک تخت ایشان رسیدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گریه کردم. ایشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند. بعد چند جمله گفتند که چون کوتاه بود، به ذهنم سپردم؛ بیرون آمدم و آنها را نوشتم. برادر عزیزمان آقاى صانعى هم در اتاق بودند. از ایشان کمک گرفتم، تا عین جملات امام(ره) را بازنویسى کنم. 
در آن لحظه‌یى که امام(ره) ناراحتى قلبى پیدا کرده بودند، ما بشدت نگران بودیم. وقتى که من رسیدم، ایشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراین، مهمترین حرفى که در ذهن ایشان بود، قاعدتاً مى‌باید در آن لحظه‌ى حساس به ما مى‌گفتند. ایشان گفتند: قوى باشید، احساس ضعف نکنید، به خدا متکى باشید، «اشدّاء على الکفّار رحماء بینهم» باشید، و اگر با هم بودید، هیچ‌کس نمى‌تواند به شما آسیبى برساند. 
به نظر من، وصیت سى‌صفحه‌یى امام(ره) مى‌تواند در همین چند جمله خلاصه شود.( سخنرانى در مراسم بیعت ائمه‌ى جمعه‌ى سراسر کشور به اتفاق رئیس مجلس خبرگان 12/4/68)

منبع: مشرق





http://upload7.ir/imgs/2014-02/58442310964833664358.gif
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92 بهمن 28 توسط harandi&chopani